assalamualaikum . welcome to my simple blog . have a nice day *ap aku merepek ni* please be nice here . follow kay . much love :)

30 November 2013

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !





Assalamualaikum . hai hai ! Hari ni dah masuk 1/12/2013 dah. cepat betul masa berlalu kan ? hmm. bila lah posmen nak datang rumah nak hantar surat penerimaan syu masuk asrama tahun nie. haih ~ 
berdebar-debar nie. :) hehe. ooppss ! lari dari tajuk sudah . act nak ucapkan Happy Anniversary to blog kak Lyssa Faizureen. Selama nie syu 'bodek bodek' blog syu nie pun semua dari tutorial daripada kak Lyssa. Thanks tau kak Lyssa ;) nak tengok blog kak Lyssa ? 

Syu start ber-blog pada 8/10/2011 . kalau dikira-kira dah 2 tahun dah. hehe. sekejap je dah 2 tahun. rasa macam baru semalam je buat blog nie. syu berjinak-jinak dekat blog pun sebab minat nak edit-mengedit nie. then suka blogwalking . so start dari situ syu join blog nie. macam macam cerita suka duka syu coret dekat blog nie. bagi syu blog nie dah macam diary syu dah. 

okaylah. tu je dari syu. eh eh eh ! lupa lupa. korang jom lah join . kita join ramai ramai nanti biar kak Lyssa bankrup. hehe :* 

cepat cepat join and buat entry tu before malam nie pukul 9 kay ? bye . assalamualaikum.. 


1 comment:

  1. jemput visit n follow blog sy. tq :)

    http://nurakmalina.blogspot.com/

    ReplyDelete

- Assalamualaikum
- Sila membebel disini ^_^
- Thank You :*